Wij maken gebruik van cookies

De website van Goed Wonen Oisterwijk gebruikt cookies om er voor te zorgen dat de website naar behoren werkt en om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie en privacystatement.

Afdrukken
Ook bij GOED wonen zijn de voorzorgsmaatregelen weer verder aangescherpt.
1. Om te beginnen zullen ook onze bewoners zich gaan houden aan de avondklok.

2. Alle medewerkers gaan vanaf nu een mondkapje dragen, in de gezamenlijke ruimtes, de appartementen en het kantoor. Mondkapje mag af tijdens eet- en drinkmomenten als ze op 1 vaste plek zitten.
3. De bewoners hoeven geen mondkapjes te dragen binnen de locatie. Zij wonen hier namelijk.
4. Bezoek moet óók een mondkapje dragen terwijl ze door de gangen lopen. Het mondkapje mag af op het appartement van de bewoner die bezocht wordt.
5. Vriendjes en vriendinnetjes die in de gezamenlijke ruimte aanwezig zijn hoeven geen mondkapje op (dit zou allemaal erg verwarrend zijn namelijk..)
6. Overig bezoek wordt nog steeds gevraagd om GEEN gebruik te maken van de woonkamers. Hieronder vallen nu tijdelijk ook de vrijwilligers. Hen wordt nu dus ook gevraagd om buiten de woonkamers te blijven.
7. Net zoals wij thuis mogen bewoners maar één persoon tegelijkertijd op bezoek hebben op hun appartement. (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee)

Onderstaande eerdere afspraken blijven van kracht:

Veel bedrijven en horecazaken zijn dicht waardoor enkele bewoners meer thuis zijn. We zoeken voor hen naar een alternatieve dag invulling. In huis zijn de gezamenlijke ruimtes zo ingericht dat er meer onderlinge afstand is bij het gezamenlijk eten of koffie/thee drinken.