Wij maken gebruik van cookies

De website van Goed Wonen Oisterwijk gebruikt cookies om er voor te zorgen dat de website naar behoren werkt en om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie en privacystatement.

Afdrukken
Gelukkig kunnen de maatregelen weer verder versoepeld worden.
Na de complete "lock down" vanaf 25 maart  kwamen de eerste versoepelingen op 25 mei. Dat gaf al meer lucht voor iedereen en heeft tot nu toe geen problemen opgeleverd. Hoogste tijd dus voor verdere aanpassingen.
Bewoners die tijdelijk bij hun ouders gelogeerd hebben keren weer terug naar hun eigen appartement en iedereen krijgt weer meer bewegingsvrijheid. Heel fijn dat iedereen weer mag gaan sporten of meedoen met verenigingen (mits daar alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen). Daarnaast zijn de meeste bewoners ook weer (gedeeltelijk) aan het werk of gaan weer naar de dagbesteding.
 
De bezoekregeling zal nog even hetzelfde blijven zodat duidelijk is wat de effecten zijn van deze nieuwe versoepelingen. Bewoners mogen bij maximaal 2 vaste personen op bezoek gaan en deze 2 personen mogen ook bij GOED wonen op bezoek komen. Bezoekers moeten hiervoor nog eerst een afspraak maken met het team zodat er nooit te veel mensen tegelijk binnen het gebouw zijn. (u kan hiervoor het algemene nummer bellen).
Alle bewoners en ouders zijn uitgebreid geïnformeerd over de verdere afspraken.
 
Het allerbelangrijkste blijft dat iedereen zich houdt aan de algemene afspraken; Hygi├źne (handen desinfecteren bij binnenkomst en vaak handen wassen), in ellenboog hoesten/niezen en 1,5 meter afstand houden.

Stapje voor stapje op weg naar het "nieuwe normaal", dat is even wennen maar komt vast helemaal GOED!