2021 06 17 wethouders op bezoek 3Donderdagmiddag 17 juni hebben 2 wethouders van de gemeente Oisterwijk, dhr Logister en dhr Dankers, een bezoek gebracht aan Schoolstraat 1.
Zij waren hier op uitnodiging van het stichtingsbestuur om eens te zien hoe Schoolstraat 1 is omgetoverd naar 3 appartementen. Onze voorzitter Wim van Veelen heeft de wethouders met trots een rondleiding gegeven en voorzien van nadere informatie over GOED wonen Oisterwijk. Veel informatie bleek nieuw te zijn voor hen.
Wil Huijbregts, die de verbouwing uitgevoerd heeft, kreeg volop complimenten van de wethouders.
Lisanne (woont op de begane grond) liet zelf vol trots haar mooie appartement zien en kon goed verwoorden waarom ze het wonen op Schoolstraat 1 zo prettig vindt.
Natuurlijk was ook het binnenklimaat, en het afwijzen van zonwering door de monumentencommissie, onderwerp van gesprek. De wethouders konden ter plekke voelen dat het binnen wel erg warm was ondanks gesloten jaloezie├źn..... Er is afgesproken dat ze samen in gesprek gaan om te kijken of er vanuit de gemeente iets mogelijk is inzake zonwering bij dit mooie monumentale pand.

Na het bezoek aan de Schoolstraat hebben de wethouders ook nog ons pand aan de Cia van Boorthof bezocht en ook hier waren ze onder de indruk. Heel fijn dat deze wethouders de tijd hebben genomen om eens te komen kijken, zodat ze een goed inzicht hebben over GOED wonen Oisterwijk.