Afdrukken
2021 08 25 Dorpsdoener Wil Huijbregts Nieuwsklok1 kopNieuwsklok 25 augustus 2021:
Rick Huijbregts, zoon van Wil en Marion Huijbregts is een van onze bewoners. Wij snappen helemaal dat Wil Huijbregts, zijn vader, wordt gezien als een echte dorpsdoener! Wil zelf ziet dat overigens helemaal niet zo.
Wil en Marion zijn ook erg actief voor GOED wonen Oisterwijk. We kunnen Wil altijd benaderen voor klussen en adviezen, vooral waar het gaat om facilitaire aangelegenheden is Wil voor ons een steun en toeverlaat.
Wil staat altijd klaar om ons te helpen!
Je kan dus wel stellen dat wij erg blij zijn om Wil in ons midden te hebben.Dat wij daar blij mee zijn voelt wel erg dubbel aangezien Wil, Marion en Rick bij GOED wonen terecht zijn gekomen na een zeer dramatische gebeurtenis.
Door een zwaar ongeval in 2008 liep zoon Rick ernstige blijvende hersenschade op. Dit veranderde plotsklaps hun hele leven en hun toekomstperspectief, en niet alleen voor Rick uiteraard. Na de eerste heftige periode gingen ze hun leven anders inrichten, je kijkt toch op een andere manier naar het leven en gaat andere prioriteiten stellen. Dit leidde onder andere tot de oprichting van Stichting Rick en veel vrijwilligerswerk. Uitspraak van Wil: "Help elkaar waar het kan en omhels het leven, het hangt aan een zijden draad".
 
Lees het volledige artikel hier:  Dorpsdoener Wil Huijbregts Omhels het leven!