De volgende personen dragen ons woonproject een

bijzonder warm hart toe:

Carel_Brands_2013-09-14

Carel Brands

 

foto_Lambert_v_den_Bosch

Lambert 
van den Bosch
Jongeren met een beperking verlangen ook naar een eigen woonplek.
Niet afgezonderd maar midden in de Oisterwijkse gemeenschap waarvan zij deel uitmaken.
 
Daarom kan ik het initiatief van een aantal ouders om deze jongeren Gezamenlijk onder Een Dak vlak bij het centrum te huisvesten van harte ondersteunen.
 
In mijn periode als wethouder in Oisterwijk had ik o.a. sociale zaken en onderdelen van de wet maatschappelijke ondersteuning in mijn portefeuille. Zaken die met name de kwetsbare doelgroepen aangaan.
 
Lambert van den Bosch,
voormalig wethouder  

 Karin_bruers

Karin Bruers

Karin presenteert themabijeenkomsten, congressen of anderszins. Met een groot analytisch vermogen weet ze telkens het juiste evenwicht te vinden tussen ernst en humor, waardoor haar presentaties nimmer saai zijn zonder dat de lach afbreuk doet aan de ernst van het thema.

 

foto_Peter_Dirks_RegioBank_2011-01_797x1200

Peter Dirks

Na 25 jaar als bankier gewerkt te hebben, ben ik 15 jaar geleden een financieel advieskantoor gestart in Oisterwijk. Dit inclusief als Zelfstandig Adviseur van RegioBank en inmiddels een toonaangevende partner in Bankzaken, Verzekeringen, Hypotheken en Financieel Advies in de Regio Midden-Brabant. Onze klanten zijn enthousiast over onze integere, deskundige en persoonlijke aandacht die we bieden. RegioBank is de afgelopen jaren uitgeroepen tot de meest klantgerichtste, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank heeft Midden Brabant Advies 4 vestigingen in Midden-Brabant: Naast Oisterwijk ook in Udenhout, Haaren en Vught

Ik voel me sterk betrokken bij de lokale gemeenschap. Als ondernemer, voormalig voorzitter van Ondernemersplatform De Toestroom en bestuurslid van de Stichting Ons Oisterwijk (www.onsOisterwijk.nl). Enkele jaren geleden heb ik samen met enkele andere betrokken Oisterwijkers deze stichting opgestart. Als voorzitter van deze stichting probeer ik samen met ondernemers en inwoners een bijdrage te leveren aan een bruisend Oisterwijk. Stichting Ons Oisterwijk is o.a. de beheerder van de PAREL Express. 
 

Ik woon aan de rand van Oisterwijk in de gemeente Haaren, samen met Marlou en onze kinderen. Marlou en ik willen graag wandelen in de Oisterwijk bossen, rond de vennen en in het natuurgebied de Kampina. Het project GOED Wonen dragen wij een warm hart toe. Wij hebben mogen ervaren hoe de zus van Marlou een aantal jaren geleden een vergelijkbaar goed tehuis heeft gevonden in Udenhout. In één woord GEWELDIG

Peter Dirks

MIDDEN BRABANT ADVIES www.middenbrabantadvies.nl
24 uur online: www.mbadirect.nl Tel 013-5212001,

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Blog: http://mbadirect.me Twitter: @mbadirect

 dr__van_Grinsven

Michiel v Grinsven

Het project GOED wonen Oisterwijk draag ik een warm hart toe omdat ik het een heel bijzonder initiatief vind. Voor mij als "oud huisarts" in Oisterwijk ook bijzonder omdat er onder andere 2 oud-patiënten zullen gaan wonen.

Petje af voor het enorm leuke "Facebook-boekje" van de toekomstige bewoners dat ik van jullie mocht ontvangen.
Daarnaast heb ik veel respect voor alle ondersteunende ouders / familie !
 

Michiel van Grinsven

 Nico_Haneveld

Nico Haneveld

In zijn woonplaats, in Moergestel en Heukelom en in tal van andere plaatsen is hij onder meer bekend als lid van Elckerlyc Speellieden, een muziekgroep die al dertig jaar bestaat. Maar deze begaafde muzikant deed nog veel meer dingen, zoals het dirigeren van harmonieën en fanfares (onder meer Taxandria en Harmonie Orkest Oisterwijk). Hij was beheerder van De Schalm in Berkel-Enschot en zelfs zwaaide hij de scepter als ‘jeugdherbergvader’.
In alles wat hij doet speelt muziek de hoofdrol. “Daar kun je heel veel mensen een plezier mee doen”, zegt hij daarover.

 

 Carla_Kortmann-64x64

Carla Kortmann

 

 

 foto_Ren_Peek

René Peek

Na ruim 30 jaar actief te zijn geweest in de retail als zelfstandig ondernemer en bestuurslid richt ik mij sinds eind 2009 volledig op het begeleiden/adviseren van bedrijven en oranisaties, alsook het coachen van startende danwel gevestigde ondernemers en/of ondernemingen. Daarnaast ben ik de auteur/uitgever van het boek "De Ge9stappen naar succes" Een boek dat u kan helpen in uw ontwikkeling naar echt leiderschap.

Sinds mei 2006 ben ik samen met mijn gezin woonachtig in Oisterwijk. Inmiddels hebben wij een druk sociaal leven opgebouwd en vele kennissen en vrienden leren kennen. Doordat wij als gezin midden in de Oisterwijkse samenleving staan, voelen wij ons zeer betrokken bij de lokale gemeenschap. Ik ben dan ook regelmatig betrokken bij de organisatie en/of realisatie van culturele en sociale projecten in de gemeenschap. Het project GOED wonen Oisterwijk draag ik natuurlijk een warm hart toe. Iedereen verdient een "eigen" plekje en de aandacht die we verlangen. Een plekje in de maatschappij dus. En de maatschappij dat zijn wij.

René Peek

 
Wij zijn enorm trots dat zoveel mensen ons project hartelijk ondersteunen.